Onze merken

Bij LF Groep vertegenwoordigen wij diverse merken. Akoestisch plaatmateriaal of stijlvol fineer binnen ons assortiment vind je het allemaal. Onze collega's helpen graag bij het beantwoorden van iedere vraag rondom decoratief plaatmateriaal. Mail, bel of kom persoonlijk even langs bij een van de dichtsbijzijnde vestigingen. 

Aangenaam Akoestiek

Het akoestische comfort in een ruimte verbeteren, zonder het interieurdesign uit het oog te verliezen. Dat is wat Aangenaam Akoestiek doet! We hebben een bijzondere collectie aan decoratieve en geluidsabsorberende producten die elke ruimte comfortabeler maken, voor zowel het oog als het oor.

Bushbaum

Handzaam formaat, hoogwaardige kwaliteit en duurzaam, dat zijn de fijntimmerpanelen van Bushbaum. Doordat het formaat van deze panelen dicht bij de eindmaat ligt die je nodig hebt levert dit enorm veel gemak op en scheelt dit veel zaagverlies. Goed voor jou en het milieu.

Ecoplex

Mooie rechte stammen, kwastvrij hout, licht van kleur en gewicht. De stammen worden met zorg gesorteerd voor het gebruik. Het resultaat is een constante kwaliteit, een fijne laagopbouw en een prettig te verwerken plaat. Waar we het over hebben? Over Ecoplex natuurlijk!

Fronticel

Kantenband zorgt voor de perfecte randafwerking van ieder plaatmateriaal. De kopse kanten worden met behulp van kantenband netjes afgewerkt. Kantenband van Fronticel heeft niet alleen een functioneel doel, ook esthetisch gezien levert het een belangrijke meerwaarde voor het eindproduct. 

Egger

Plaatmateriaal van hoge kwaliteit met een duurzame oorsprong gehuld in een toonaangevend decor, dat is waar we Egger van kennen. Van een toonaangevende unikleur tot een realistische houtstructuur, Egger heeft het allemaal.

ImpressionFineer

Kies voor een échte houtbeleving in het interieur met fineren uit de ImpressionFineer collectie. Door de grote diversiteit in fineersoorten, snij- en voegmethodes en bewerkingen, is er voor elke interieurbeleving een geschikt ImpressionFineer. Iedere plaat zijn eigen, unieke uitstraling.

LinoPlus

LinoPlus brengt ieder interieurontwerp tot leven! Het matte oppervlak van het plaatmateriaal in combinatie met de warme en zachte textuur geeft jou – als maker én gebruiker – een unieke beleving. 

Pantoni

Met Pantoni bieden we de juiste plaat voor de juiste toepassing. Dit houdt in dat we graag meedenken over welke van de duurzame dragers van Pantoni het best aansluit bij de eisen van jouw project. Hierdoor kan je er altijd vanuit gaan dat een Pantoni plaat de omstandigheden van het project aankan en zo dus een lange levensduur heeft.