Over ons

Met 15 verschillende vestigingen, 8 eigen merken en meer dan 150 medewerkers is LF Groep al sinds 1990 actief om de wereld van het decoratieve plaatmateriaal de plaats te geven die het verdient in ieder duurzaam, modern en tijdloos interieur. 

 

Elke binnenruimte buitengewoon

De kijk van de LF Groep op wat nou een écht goede binnenruimte is, is door de tijd heen onze eigen standaard geworden. De manier waarop we te werk gaan, de duurzaamheid die in het DNA van het bedrijf zit en de zucht naar kwaliteit is uniek te noemen. Niet voor niets is ons leidend principe: Elke binnenruimte buitengewoon. 

Met buitengewoon zetten we de standaard, we stoppen niet voordat elke ruimte volgens onze standaard is aangepakt. Buitengewoon staat voor boven verwachting en uitzonderlijk. Het is de lat die we steeds willen raken en de toetssteen die we naast ieder afgeleverd product leggen. Het is precies wie we zijn. 

 

Geschiedenis

LF Groep ook wel Legit Forum Groep is in 1990 opgericht met als hoofdactiviteit de handel in decoratieve- en constructieve plaatmaterialen voor interieurtoepassingen. De eerste vestiging was Iboma in Lopik waarna nog 14 diverse takken zich tot de groep hebben gevoegd, van productie tot distributie en handel.

Marktontwikkelingen worden door LF Groep nauwlettend gevolgd, niet voor niets, want Legit Forum betekent letterlijk "Lees de markt". Waar trends en behoeften ontstaan, ontwikkelt LF Groep haar aanbod. En niet zonder reden, want tesamen met alle medewerkers is het doel iedere binnenruimte, buitengewoon te maken. Met iedere verkochte plaat of gegeven advies is het doel om het interieur en de wereld een stukje mooier, een stukje beter achter te laten.

Om deze missie te kunnen verwezelijken is het portfolio aan bedrijven sinds de oprichting uitgebreid met de toevoeging van onder andere:

  • Groothandel in hoogwaardige plaatmaterialen
  • Productie en groothandel van maatwerk interieurpanelen en utiliteitsdeuren
  • Meerdere voorraadhoudende logistieke distributiecentra gespecialiseerd in plaatmaterialen en klein materiaal

Benieuwd naar alle verschillende vestigingen? Neem hieronder dan een kijkje.